Trek-in: een sfeervol, knus en compleet vakantiehuisje

De Trek-in biedt plaats aan zes gasten; vier volwassenen en twee kinderen. Dit vakantiehuisje is voorzien van een HR-ketel en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Het keukenblok bevat een koelkast, kookplaat en spoelbak. De gezellige zithoek heeft een vaste bank, die kan worden neergeklapt tot slaapbank, een tafel, bankje en een los krukje. Diverse kleuren zijn mogelijk. Aan de voorzijde is een kleine veranda met een buitenkast en opbergbankje. De Trek-in is voorzien van LED-verlichting, binnen en buiten. De twee tweepersoons bednissen hebben ieder een raam met rolgordijntje en hor en een ventilatierooster. Ook de badkamer beschikt over een raampje dat open kan. Bovendien is de Trek-in voorzien van mechanische ventilatie in zowel de keuken als de badkamer. Kortom: een sfeervol, knus en compleet vakantiehuisje.

 

Soepel vallende grote gordijnen zorgen voor verduistering van de grote ramen. Het keukenraampje is voorzien van horizontale lamellen en de bednissen zijn met een gordijn af te scheiden van de leefruimte. De Trek-in is 5,80 meter breed en heeft een diepte van 6,00 meter. De buitengevel is verduurzaamd en tot 12 jaar onderhoudsarm.

 

De ontwikkeling van deze zespersoons Trek-in is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Trekkershutten, Stichting Natuurkampeerterreinen, AgentschapNL, Technische Universiteit Eindhoven (Kristel Hermans, Tim van der Grinten en Xaviera Burón Klose) en A. van Liempd Sloopbedrijven.

Het ontwerp won in 2011 de Woodchallenge Award.

Klik hier voor informatie voor recreanten