Trek-in Junior: een trekkershut met het comfort van een vakantiehuisje

De Trek-in Junior biedt plaats aan vier gasten. Deze compacte variant van de zespersoons Trek-in is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun gasten gebruik willen laten maken van bestaande sanitair gebouwen. De Junior heeft een eigen toilet en keukentje. Boven is slaapgelegenheid voor twee personen.

Vanuit het bed kan je direct uitkijken op de omgeving. De Junior beschikt over een knusse, comfortabele zithoek. Deze kan worden omgebouwd tot een extra tweepersoons bed. De banken zijn voorzien van een scharnieren deksel, zodat het beddengoed overdag netjes kan worden opgeborgen in de banken. Het interieur kan worden uitgevoerd in diverse kleurstellingen.

 

Deze goed geïsoleerde trekkershut is geïsoleerd en verwarmd en is daarom het hele jaar door te verhuren. De Trek-in Junior is voorzien van ingebouwde LED-verlichting. In zowel de keuken als de badkamer is mechanische ventilatie aangelegd. Kortom: een zeer bijzondere en complete trekkershut.

 

De Trek-in Junior is 3,50 meter breed en 6,00 meter diep. De Junior kan geleverd worden met een ruime vlonder of een extra unit waarin een extra slaapkamer of badkamer gerealiseerd kan worden. Ook kunt u kiezen voor ramen in de openslaande deuren.

De buitengevel is verduurzaamd en tot 12 jaar onderhoudsarm.

Klik hier voor informatie voor recreanten