Rendement: verdien uw investering binnen vijf tot zes jaar terug!

De Trek-in is geschikt voor vele projecten. Als luxe en duurzame variant op de traditionele trekkershutten, als trekpleister op uw camping of als bijzonder alternatief voor de standaard accommodaties op uw recreatiepark. Maar ook voor projectontwikkelaars die de Trek-in, al dan niet tijdelijk, eenvoudig op nog niet verkochte kavels kunnen plaatsen. Ieder project is anders en iedere Trek-in wordt voor u op maat gemaakt. Wij brengen dan ook graag een op uw situatie toegespitste offerte uit. Samen u inventariseren we uw wensen voor wat betreft de uitvoering, het afwerkingsniveau, de kleurstelling, het meubilair en de stoffering.

 

Onze rekenmodellen gaan uit van een terugverdienperiode van uw investering binnen vijf tot zes jaar. Daarna is de Trek-in volledig afgeschreven. De verwachte levensduur is bij goed onderhoud minimaal 25 jaar. U kunt dus een prima rendement realiseren. Bovendien is zowel de Trek-in als de Trek-in Junior het hele jaar door te verhuren. In de praktijk blijkt de Trek-in zeer populair bij gasten, wat leidt tot een gemiddelde bezettingsgraad die hoger is dan begroot.

 

Met het investeren in een Trek-in toont u aan dat u waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Fabrikant 2Life-Art is gespecialiseerd in hergebruik van grondstoffen uit sloopprojecten. Moederbedrijf A van Liempd Sloopbedrijven heeft als enige bedrijf in Nederland een FSC-keurmerk voor haar sloophout en loopt hiermee voorop in de markt. Onder het motto "Wij slopen niet, wij delven nieuwe grondstoffen", laten deze bedrijven zien hoe je respectvol met onze natuur kunt omgaan.

Download hier de brochure
Brochure Trek-in v4.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB

Klik hier voor informatie voor recreanten