Plaatsing: binnen een dag uw gasten verwelkomen

Zowel de Trek-in als de Trek-in Junior plaatsen we in een dag. De zespersoons Trek-in wordt in twee delen getransporteerd. Deze worden op locatie tegen elkaar geplaatst en afgewerkt tot accommodatie. De Trek-in Junior kan in zijn geheel worden getransporteerd en geplaatst. 2Life-Art kan de aanleg van de fundering regelen, evenals de plaatsing en montage, de vergunningaanvraag en het transport. Wat overblijft is het aansluiten van de Trek-in op de nutsvoorzieningen. Zo kunt u binnen een dag uw gasten verwelkomen.

 

Het aanleggen van de fundering plannen we in de week voor plaatsing. De standaard fundering bestaat uit een schroeffundering met daarop een stalen frame. Afhankelijk van de ondergrond zijn er alternatieven mogelijk. Voor de levensduur van de Trek-in is het essentieel dat er een open ruimte is tussen de Trek-in en de ondergrond. Zo kan het hout voldoende ventileren, ook aan de onderzijde. Dit heeft een positief effect op de levensduur.

 

Om het geheel compleet te maken biedt fabrikant 2Life-Art additionele producten zoals sprookjeshuisjes en tuinmeubilair. Ook deze worden grotendeels van sloophout vervaardigd. Kijk op www.2life-art.nl voor een impressie van de mogelijkheden. Ook hier is maatwerk mogelijk. Zo kunt u een geheel eigen stijl realiseren.

Klik hier voor informatie voor recreanten